reprint
(re)print

svaki (re)print je identičan.

visokokvalitetan tisak

u velikim nakladama za različite industrije etikete za boce na bijelom i metaliziranom papiru, kartonske složive kutije, amabalaža za čarape, donje rublje, hranu i druge proizvode.

iskusna B2B tiskara

koja već isporučuje na strana tržišta – u Njemačku, Sloveniju, Italiju, Srbiju… – čak i Kubu! Kvalitetna međunarodna logistika i poštivanje rokova isporuke sastavni su dio poslovanja Tiskare Reprint. „know-how“ u proizvodnji vrlo zahtjevnih tiskanih materijala za primjenu u industriji – u Tiskari Reprint težimo tome da se za čarape, donje rublje, odjeću, hranu, farmaceutske i ostale proizvode dobije identični finalni otisak u svakoj seriji – stoga i ime – Tiskara Reprint!
Svaki “reprint” je identičan.

vaš uspjeh je naš uspjeh

Zvuči pomalo otrcano, zar ne? No, istina je. Bilo da pomaže u Vašem procesu nabave, ili u smanjenju Vaših troškova isporukom papirnate ambalaže za B2B industrijske potrebe Vaših pogona i linija, ili pak proširuje tiskarske tehnike koje su Vam na raspolaganju (serijsko kodiranje jedinstvenim brojevima za SMS nagrade, peel off etiketama, slijepim tiskom („blindrukom“), zlatotiskom ili folijom u nekoj drugoj boji, in line flexo offset tiskom sa visokosjajnim zlatnim ili srebrnim bojama, termokromatskim bojama, šestobojnim tiskom iz CMYK-a ili spot bojama, brzim sušenjem za brzu isporuku, itd.) – mi rastemo i gradimo naše ime i reputaciju zajedno s Vama!

TISKARA REPRINT JE JEDNA OD VODEĆIH KOMPANIJA U REGIJI SPECIJALIZIRANA ZA PROIZVODNJU ETIKETA I AMBALAŽE (OFFSETNI TISAK)