reprint
(re)print

svaki (re)print je identičan.

visokokvalitetan tisak

u velikim nakladama za različite industrije etikete za boce na bijelom i metaliziranom papiru, kartonske složive kutije, amabalaža za čarape, donje rublje, hranu i druge proizvode.

iskusna B2B tiskara

koja već isporučuje na strana tržišta – u Njemačku, Sloveniju, Italiju, Srbiju… – čak i Kubu! Kvalitetna međunarodna logistika i poštivanje rokova isporuke sastavni su dio poslovanja Tiskare Reprint. „know-how“ u proizvodnji vrlo zahtjevnih tiskanih materijala za primjenu u industriji – u Tiskari Reprint težimo tome da se za čarape, donje rublje, odjeću, hranu, farmaceutske i ostale proizvode dobije identični finalni otisak u svakoj seriji – stoga i ime – Tiskara Reprint!
Svaki “reprint” je identičan.

vaš uspjeh je naš uspjeh

Zvuči pomalo otrcano, zar ne? No, istina je. Bilo da pomaže u Vašem procesu nabave, ili u smanjenju Vaših troškova isporukom papirnate ambalaže za B2B industrijske potrebe Vaših pogona i linija, ili pak proširuje tiskarske tehnike koje su Vam na raspolaganju (serijsko kodiranje jedinstvenim brojevima za SMS nagrade, peel off etiketama, slijepim tiskom („blindrukom“), zlatotiskom ili folijom u nekoj drugoj boji, in line flexo offset tiskom sa visokosjajnim zlatnim ili srebrnim bojama, termokromatskim bojama, šestobojnim tiskom iz CMYK-a ili spot bojama, brzim sušenjem za brzu isporuku, itd.) – mi rastemo i gradimo naše ime i reputaciju zajedno s Vama!

TISKARA REPRINT JE JEDNA OD VODEĆIH KOMPANIJA U REGIJI SPECIJALIZIRANA ZA PROIZVODNJU ETIKETA I AMBALAŽE (OFFSETNI TISAK)

Tomislav Matijašević

predsjednik uprave

Anđelko Huzak

rukovoditelj tehničkog ureda

Mladen Bekavac

glavni grafičar pripreme

Dubravka Karabelj

grafička priprema

Ljubica Vrbanac

kontrola kvalitete

Iva Keškić

direktorica odjela komercijale

Magdalena Karatović, mag. oec.

prodaja

Martina Friščić, dr. sc.

rukovoditelj grafičke proizvodnje